Algemeen, Landelijk, Regionaal

Korting op jouw verzekeringspremies

donderdag 8 december 2022

De afgelopen jaren nam het aantal bedrijventerreinen met een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) toe. Hierdoor zijn bedrijventerreinen veiliger geworden.

 

Op KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen neemt het aantal inbraken en pogingen tot inbraak af en is er een aanzienlijke daling van het aantal vernielingen. Het schadepercentage bij KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen is lager dan bij bedrijventerreinen zonder het keurmerk en kan wel tot 50% afnemen. Het gevolg is dat bedrijven en hun medewerkers zich er een stuk veiliger voelen. Dat zorgt voor een positiever imago van de bedrijven én het bedrijventerrein. Daarnaast kunnen ondernemers op gecertificeerde bedrijventerreinen rekenen op de inzet van gemeente, politie en brandweer.

 

KVO-B-gecertificeerde bedrijventerreinen komen in aanmerking voor korting op zakelijke verzekeringen. Ontvang jij nog geen korting van jouw verzekeraar? Geef dit dan aan! Niet alle verzekeraars geven deze korting en vaak moet je ernaar vragen.

Interpolis is één van de verzekeraars die ondernemers op een KVO gecertificeerd terrein altijd tot 15% korting geeft op een aantal verzekeringen. 

Ga via https://compoundgroup.nl/bedrijventerreinen naar jouw bedrijventerrein om het certificaat te downloaden.

Terug naar overzicht